Rregullorja e re organike e BE-së: Ndryshimet kryesore për grupet e prodhuesve organikë

Ne kuader te projektit OT4D, Shoqata Shqiptare e Marketingut ju fton te merrni pjese ne nje sesion online informativ lidhur me versionin final te guides per grupet e prodhimit organik, ne kontekstin e rregullores se re organike te BE. Ky sesion organizohet nga IFOAM Organics International dhe FiBL me date 13 korrik, ora 15.00-17.30.
 
Lutem ta ndani dhe me aktore te tjere te sektorit organik qe mund te kene interes te marrin njohuri per kete ceshtje.
 
Sjellim ne vemendjen tuaj, ne rast interesi per pjesemarrje, rregjistrimin ne link-un poshte:
 
Webinar – Rregullorja e re organike e BE-së: Ndryshimet kryesore për grupet e prodhuesve organikë

 

Add to cart