Materiale të gatshme

Paketa e mjeteve të fushatës

Në këtë seksion mund të gjeni një përzgjedhje të elementeve të fushatës, të gatshëm për përdorim.

1. Mesazhet kryesore

Organik

ProBio, si ky borzilok, është organik. Nuk është i mbushur plot me pesticide dhe antibiotikë. Pra, është më mirë për ju dhe planetin. #probio

Ky është shafran organik. Nuk është i mbushur plot me pesticide, kështu që është më mirë për ju dhe planetin. Ushqim pa asgjë për të fshehur. #probio

ProBio, si kjo boronicë, është organik. Mblidhet e egër në pyje duke krijuar shumë vende pune për banorët e veriut të Shqipërisë. #probio

Kjo është një lavandul organike. Është rritur në tokë të shëndetshme në harmoni me natyrën. Ushqim i mirë, bujqësi e mirë. #probio

ProBio, si ky vaj ulliri, është organik, kështu që është më mirë për planetin ashtu si ju. #probio

ProBio, si ky ulli, është organik. Nuk është rritur me kimikate që dëmtojnë tokën dhe jetën e egër. #probio

Kjo është kërpudhë organike. Eshtë e mbledhur në gjendje të egër në natyrë. Konsumoni më pak mish, më shumë perime. Është më mirë për ju dhe planetin. #probio

ProBio, si kjo kumbull, është organik. Ndihmon fermerët të bëjnë jetesën dhe krijon vende pune. #probio

ProBio, si ky mjaltë, është organik. Ai ka standarde më të larta të mirëqenies për bletët, kështu që është më mirë për to si dhe për ju. #probio

Kjo është një vezë organike. Pulat organike janë më të shëndetshme dhe jo të mbyllura në kafaz me mijëra pula të tjera. #probio

2. Mediat sociale

Këto postime në mediat sociale përfshijnë tekstin dhe imazhet që ju nevojiten për të filluar të postoni!
Mos harroni hashtagun – #probio.

(Klikoni mbi foto per te shkarkuar)

   

      

            

3. Poster

Ju duhet te rregjistroheni per te shkarkuar posterat. 

Add to cart