Galeri

Kultivimi i bimëve mjekësore dhe aromatike BIO/Organike nga BIDAJ SH.P.K.

Luga e Argjendtë

Vaji i ullirit organik nga kompania Shkalla

BioBes, bimët aromatike dhe medicinale

Ferma Fustanella me një restorant organik

Shafrani organik i Kepit të Rodonit

Mjalti organik Lunxhëria

bio.inspecta organi i parë certifikues shqiptar i listuar nga Komisioni Evropian

ProBio në South Outdoor Festival 2023

Mbjellja e automatizuar e fidanëve në fermën organike BioBes

Promovojmë Shqipërinë Organike

Don’t Panic, Eat Organic!

Ekzpozita e Produkteve Organike në Qendrën Historike të Vlorës

Play Video

Prodhuesit Shqiptarë Biologjikë vizitojnë fermën BIO të qumështit të gomaricës Lamarcavota, Puglia

Vizitë Studimore e Prodhuesve Organikë Shqiptarë në Itali – Testimi i vajit të ullirit

Opinione të Prodhuesve Organikë Shqiptarë

Gatimi i Ushqimit Organik në Qendrën Historike të Vlorës

Play Video

Udhëtimi i Mjaltit Lunxhëria

Play Video

Degustimi i Vajit të Ullirit Organik

Play Video

Intervistë me Ministren e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj. Frida Krifca

Lançimi i Fushatës

Add to cart