June 27, 2022
Prodhuesit
admin

Bletaria Lunxhëria – nënprodukte të bletës

Bletaria Lunxhëria e ka nisur aktivitetin në vitin 1999, por sekretet e bletërritjes dhe prodhimit të mjaltit i kanë trashëguar nga gjyshërit. Bletaria ka një park prej 200 kosheres, të vendosura në kullotat e bukura dhe me florë të pasur të fshatit Kakoz, në Lunxhëri, Gjirokastër.

Produktet mjaltë, polen dhe propolis janë të çertifikuara organike që prej vitit 2015 dhe mund t’i gjeni në dyqane dhe markete në zonën e Tiranës, Gjirokastrës, Sarandës dhe Vlorës.

Link: https://www.facebook.com/mjaltelunxheria/